×

Dela "Vi söker företag för att utvärdera vår redovisningsfunktion"


Vi söker företag för att utvärdera vår redovisningsfunktionPå yri.fi jobbar vi på för fullt med att utveckla våra tjänster och vi har stora förväntningar och visioner för år 2019.

Vårt nyaste projekt är en funktion för bokföring och redovisning. Den har utvecklats under några års tid och börjar snart vara redo för stor lansering. Styrkan med denna är framför allt användarvänlighet och hög grad av automatisering. Inför lanseringen samlar vi nu på företag för utvärdering av vår redovisningsfunktion. Du kan välja hur lång testperiod du vill ha, den kan t.ex. vara räkenskapsperiod eller kortare tid. Med systemet kan du sköta ditt företags bokföring, det finns färdiga kompletta kontoplaner på svenska, finska och engelska. Testperioden är gratis!

De företag vi söker är främst mikro- och småföretag, men övriga får också ta kontakt.

Om du är intresserad av detta, kontakta oss på:

Tel: 040-514 7579 (Andreas)
045-125 2500 (Håkan)

Epost: support@llsdata.fi

 

 

Skapa ett konto...


Om cookies på denna webbplats

Vi och våra partners använder teknologi såsom cookies på vår webbplats för att skapa personligt innehåll och annonser, tillhandahålla sociala media och för att analysera trafiken till vår webbsida. Klicka nedan för att ge din tillåtelse för användning av denna teknologi över webben. Ditt medgivande är i kraft 30 dagar.