×

Dela "Faktureringssystem"


Fakturering

Som seriös företagare är det viktigt att hantera faktureringen på ett professionellt sätt. Med hjälp av detta system gör du det!

Skapa ett konto och tag ibruk systemet, det tar ungefär 10-15 minuter.

×

Dela "Andras åsikt om faktureringssystemet"


Andras åsikt om faktureringssystemet

Betyg - faktureringssystemet

Betyg 4.5/5 baserat på 11 röster.


"Fakturerings-systemet har fungerat mycket bra, jag ger det vitsordet fem av fem!"
★★★★★
30. september 2017

Matti Juhanoja, Rakennuspalvelu M Juhanoja, Åbo, Finland

"Det som jag använde förut var lättare att använda, detta system har dock mycket mera funktioner. Bara man lär sig att använda det är det nog till nytta att ha detta. Det kräver lite vana."
★★★
2. oktober 2017

Carin Knape, Fma Carin Knape, Skuru, Finland

"Mycket snygga fakturor!"
★★★★★

Tom-Johan Långskog, Kone urakointi Långskog, Pörtom, Finland

"Fakturerings-systemet fungerar bra, jag rekommenderar det även åt andra!"
★★★★★
5. januari 2016

Sofie Ramstedt, Sofie's makeup, Kyrkslätt, Finland

"Systemet har fungerat bra. Jag är mest nöjd över att allting är över telefon, eller på vad som helst egentligen. Man har allting på raden så inget lämnar ofakturerat. Enkelt att använda!"
★★★★★
7. augusti 2017

Kim Broman, Bromans Metall, Övermark, Finland

"Jag är en novis på data och aningen skeptisk, men det här systemet tycker jag är lättförståeligt och lättanvändbart! Det är proffsigt och mycket enkelt att använda. Det var också enkelt att ta systemet i bruk, vid första inloggningen lyckades jag skapa en faktura."
★★★★★
21. november 2017

Fabian Lundgren, J/F Lager & Service, Lumparland, Åland

"Systemet är mycket bra, bara man sätter sig in i det så funkar det utmärkt!"
★★★★
14. januari 2019

Erik Fredlund, Gårdstjänst E. Fredlund, Pedersöre, Finland

"Programmet är enkelt att använda och har tydliga funktioner. Jag är själv inte så bra med datorer och program så jag är väldigt nöjd!"
★★★★
14. januari 2019

Christoffer Nybjörk, Springerman, Askola, Finland

"Det är lätt att använda och sätta sig in i!"
★★★★
14. januari 2019

Evelina Kargus, Evelinas massage, Raseborg, Finland

"Det är smidigt när man lagar ett kundregister, det tyckte jag om. Det håller ordning och man har allt på ett och samma ställe. Automatiken när man skickar fakturor är otroligt bra, med andra system får man bara en pdf och så måste man själv skicka den, här kunde man skicka det direkt."
★★★★
16. januari 2019

Jan Törnqvist, Pargas, Finland

"Rekommenderar Yri.fi åt alla småföretagare. Väldigt lätt att ta hand om fakturor!"
★★★★★
14. januari 2019

Ville Hacklin, Unilu Oy, Helsingfors, Finland

×

Dela "Faktureringssystemets egenskaper"Nedan kan du läsa mera om de fördelar och den nytta du har av att använda faktureringssystemet. Missa inte heller specialerbjudandet i slutet av sidan!

Professionellt utseende på fakturan

- Streckkod på fakturan

För att underlätta för kunden att betala fakturan finns det en streckkod som kan avläsas optiskt på fakturan.

- Flersidiga fakturor

För den som utför större konsultuppdrag där timmarna redovisas per dag kan fakturorna ibland bli rätt långa. Det samma gäller för den som utför jobb som innehåller mycket materialkostnader som redovisas enskilt. Detta är inget problem, eftersom systemet automatiskt delar upp fakturan i flera sidor på ett snyggt och lättläsligt sätt.

- Fakturan på kundens eget språk

De allra flesta av oss blir ju nöjdare om fakturan är på ens eget språk. Fakturamallarna är översatta till olika språk som man kan välja mellan. Det går också att spara vilket språk kunden vill ha sin faktura på, så nästa faktura är automatiskt på kundens språk. De språk som officiellt stöds i nuläget är svenska, finska, engelska och spanska. Andra språk är under utveckling.

Fungerar i smarttelefon

Fakturering tänker man vanligen på något som man måste sitta vid en dator för att göra. Med detta system kan du istället skapa dina fakturor direkt via din smarttelefon. Det är dessutom möjligt att skicka fakturorna direkt till kunden via e-post eller via en utskriftscentral.

Reskontra

Håll koll på kundfordringarna

Via reskontran ser du enkelt vad beloppet av dina kundfordringar är. Det går också att se kundfordringarna för en viss kund och vid en viss tidpunkt. Detta gör att du enkelt kan hålla reda på vem som är skyldig dig pengar.

Betalningar

Reskontran kan uppdateras antingen med hjälp av bankintegration eller manuellt. Med manuell uppdatering menas att man via internetbanken eller kontoutdrag kontrollerar vilka betalningar som kommit in. I faktureringssystemet kan man skapa en betalning som motsvarar beloppet på det som betalats in.

Överbetalningar

Ibland händer det att en kund betalar samma faktura två gånger eller annars betalar för mycket. Denna situation hanterar du med enkelhet med hjälp av systemets stöd för överbetalningar. Den överstigande summan markeras helt enkelt som en överbetalning, som antingen betalas tillbaka till kunden eller så används den på en framtida faktura.

Påminnelser

Det finns stöd för att skapa en lista på fakturor som behöver påminnelser. Med ett knapptryck kan man skapa en påminnelsefaktura för en faktura som är över förfallodagen. Eventuella delbetalningar tas i beaktande och visas på fakturan, så att beloppet som skall betalas tydligt framgår.

Försäljningsrapport

Med försäljningsrapporten ser du månadens totala försäljning. Här kan du också se en moms-uträkning som kan användas vid bokföring av försäljningen.

Kundregister / Medlemsregister

- Kundregistret underlättar när samma kund ska faktureras igen. Då är det bara att välja kunden från kundregistret och skapa en ny faktura.

- Det finns också marknadsföringsmöjligheter när man har ett välordnat kundregister, eftersom det är går att exportera kundinformation från kundregistret. Detta gör det enkelt att exempelvis skicka ut en e-post hälsning till sina kunder.

Automatiska referensnummer

När du skapar en faktura genereras referensnummern automatiskt. Det finns två sätt man kan använda referensnummer på, antingen så att varje faktura har en egen referensnummer eller så att referensnummern är knuten till en viss kund. Vid fakturering av abonemmang eller annan typ av återkommande fakturering, lönar det sig att ha en fast referensnummer för kunden.

Systemoberoende program

- Fungerar på Windows, Mac och Linux!

Det enda du behöver för att använda faktureringssystemet är en modern webbläsare och internetuppkoppling. Du kan använda systemet exempelvis på dator, pekplatta eller smarttelefon. Eftersom det används via internet, så det fungerar på Windows, Mac och Linux.

- Exportera som PDF

Ifall du vill arkivera fakturorna på egen dator eller skicka dem åt en samarbetspartner eller kollega så kan detta enkelt göras genom att exportera fakturan som PDF-fil.

Kan användas internationellt

Valutastöd

Systemet lämpar sig mycket väl för den som har internationell verksamhet. Det stöder nämligen alla världens valutor. För att ta emot betalningar i annan valuta än euro rekommenderar vi att du kontaktar din bank gällande valutakonton i annan valuta.

Olika fakturamallar

Ifall man skickar en faktura utanför Sverige kan man använda en internationell fakturamall. Denna mall innehåller alla de uppgifter som behövs för att fakturan skall kunna betalas från utlandet.

Ifall man skickar fakturor till USA kan man använda den internationella mallen med pappersstorleken Letter.

För vem lämpar sig systemet?

Tanken är att systemet skall kunna användas av en mängd olika företagstyper, allt från såna som bara skickar några fakturor i året till dem som skickar hundratals fakturor per månad.

Andras åsikt

“Faktureringssystemet fungerar bra, jag rekommenderar det även åt andra! ”

Sofie Ramstedt
sofie's makeup

Har du frågor?
Priser och villkor

Faktureringssystemet kostar 85 kr/mån.

Avgiften faktureras kvartalsvis, alltså tre månader åt gången.

Skapa ett konto och tag ibruk systemet, det tar ungefär 10-15 minuter.


Om cookies på denna webbplats

Vi och våra partners använder teknologi såsom cookies på vår webbplats för att skapa personligt innehåll och annonser, tillhandahålla sociala media och för att analysera trafiken till vår webbsida. Klicka nedan för att ge din tillåtelse för användning av denna teknologi över webben. Ditt medgivande är i kraft 30 dagar.