×

Dela "Skicka och ta emot nätfakturor oberoende av bank!"


Skicka och ta emot nätfakturor oberoende av bank!Yri.fi och Apix Messaging Oy har ingått ett avtal som innebär att yri.fi nu är en virtuell nätfaktura-operatör. Apix Messaging Oy är en föregångare inom elektronisk fakturering och har varit med och utvecklat de system och platformar som används vid nätfakturering i Finland idag. Vi på yri.fi erbjuder nu våra kunder en möjlighet att använda Apix Messaging Oy:s platform för att skicka och ta emot nätfakturor, oberoende av vilken bank du använder.

Tag ibruk yri.fi faktureringsprogram och börja skicka dina fakturor som nätfaktura, dina kunder kommer att uppskatta det!

Vill du även förbättra ditt eget företags hantering av inköpsfakturor? Börja ta emot alla fakturor som nätfakturor och få dem i en prydlig lista automatiskt. Missade förfallodagar blir ett minne blott.

Registrera dig och logga in nu, det är enkelt att komma igång!

 


Om cookies på denna webbplats

Vi och våra partners använder teknologi såsom cookies på vår webbplats för att skapa personligt innehåll och annonser, tillhandahålla sociala media och för att analysera trafiken till vår webbsida. Klicka nedan för att ge din tillåtelse för användning av denna teknologi över webben. Ditt medgivande är i kraft 30 dagar.