×

Dela "LLS Data Ab Oy nu verifierad som ett av Finlands starkaste företag!"


LLS Data Ab Oy nu verifierad som ett av Finlands starkaste företag! 

Suomen Asiakastieto Oy har med deras Rating Alfa-klassifiering tilldelat LLS Data Ab Oy det goda kreditbetyget AA+. Detta är ett bevis på att LLS Data Ab Oy fortfarande är en pålitlig partner med stabil ekonomi.

Att sätta kreditbetyg på företag är en internationellt väletablerad praxis för att uppskatta ett företags rådande ekonomiska situation (Se Moody’s, Standard & Poor’s, Fitch Ratings).

Kriterierna för detta är utmärkta ekonomiska nyckeltal, positiv bakgrundsinformation och gott betalningsbeteende. Enligt Suomen Asiakastieto Oy är det enbart 12% av Finländska företag som fyller kraven för detta kreditbetyget.

Detta fås fram genom att analysera företagets bakgrundsinformation, balansräkning och resultaträkning. Utifrån detta utfärdas ett kreditbetyg som representerar hur robust och tillförlitligt ett företag anses vara.


Om cookies på denna webbplats

Vi och våra partners använder teknologi såsom cookies på vår webbplats för att skapa personligt innehåll och annonser, tillhandahålla sociala media och för att analysera trafiken till vår webbsida. Klicka nedan för att ge din tillåtelse för användning av denna teknologi över webben. Ditt medgivande är i kraft 30 dagar.