×

Jaa "LLS Data Ab Oy on nyt vahvistettu yhdeksi Suomen vahvimmista yrityksistä!"


LLS Data Ab Oy on nyt vahvistettu yhdeksi Suomen vahvimmista yrityksistä!Suomen Asiakastieto Oy on Rating Alpha -luokituksellaan myöntänyt LLS Data Ab Oy:lle hyvän luottoluokituksen AA+. Jo tämä osoittaa LLS Data Ab Oy:n luotettavuuden vakaata taloutta vaalivana kumppanina.

Hyvän luottokelpoisuuden muodostavia kriteereitä ovat erinomaiset taloudelliset tunnusluvut, positiivinen taustatieto sekä hyvä maksukäyttäytyminen. Suomen Asiakastieto Oy:n mukaan ainoastaan 12% suomalaisyrityksistä täyttää tämän luottoluokituksen vaatimukset.

Luokitus saadaan analysoimalla yrityksen taustatietoja, tasetta ja tuloslaskelmaa. Näiden tekijöiden perusteella annetaan luottoluokitus, joka kertoo kuinka vahvana ja luotettavana yritystä pidetään. Yritysten luottoluokittaminen on kansainvälisesti vakiintunut käytäntö, jolla arvioidaan yrityksen taloudellista tilannetta (ks. Moody's, Standard & Poor's, Fitch Ratings).

 

 


Evästeistä tällä sivustolla

Me ja yhteistyökumppanimme käytämme evästeitä tällä sivustolla räätälöidäksemme sen sisältöä ja ilmoituksia käyttäjien profiilin mukaisesti ja analysoidaksemme verkkoliikennettämme. Alla olevaa painiketta painamalla hyväksyt, että tätä tekniikkaa sovelletaan koko verkon käytön osalta. Suostumuksesi on voimassa 30 päivää.