×

Jaa "Invoicing system"


Yri.fi Laskutusjärjestelmä

Ottamalla tämän järjestelmän käyttöösi nyt, saat lähetettyä laskusi saman tien nopeasti ja vaivattomasti!

 

Katso esittelyvideo

Luo tili ja ota järjestelmä käyttöön. Käyttöönotto kestää muutaman minuutin.


×

Jaa "Kokemukset laskutusjärjestelmästä"


Kokemukset laskutusjärjestelmästä

Luokitus - laskutusjärjestelmästä

Arvostelu 4.5/5 perustuu 11 annettuihin ääniin.


"Laskutusjärjestelmä on toiminut todella hyvin, annan sille arvosanan viis kautta viis!"
★★★★★
30. syyskuuta 2017

Matti Juhanoja, Rakennuspalvelu M Juhanoja, Turku, Suomi

"Aikaisemmin käytetty laskutusjärjestelmä oli helpompi käyttää, mutta tällä järjestelmällä on paljon enemmän toimintoja. Kun olet tottunut siihen, se on hyvä! Vaatii hieman tottumista."
★★★
2. lokakuuta 2017

Carin Knape, Fma Carin Knape, Pohjankuru, Suomi

"Hyvännäköisiä laskuja!"
★★★★★

Tom-Johan Långskog, Kone urakointi Långskog, Pirttikylä, Suomi

"Laskutusjärjestelmä on toiminut hyvin, suosittelen!"
★★★★★
5. tammikuuta 2016

Sofie Ramstedt, Sofie's makeup, Kirkkonummi, Suomi

"Järjestelmä on toiminut hyvin. Olen tyytyväinen että sen voi käyttää puhelimella, tai oikeastaan millä tahansa laitteella. Kaikki mitä pitää laskuttaa saadaan mukaan. Helppo käyttää."
★★★★★
7. elokuuta 2017

Kim Broman, Bromans Metall, Övermark, Suomi

"Tietojenkäsittelyn vasta-alkajana olin aluksi vähän epäilevä, mutta tämä järjestelmä olikin mielestäni helppo ymmärtää ja käyttää! Se on ammattimainen ja erittäin helppokäyttöinen. Myös käyttöönotto sujui vaivatta, ja sain tehtyä laskun heti ensimmäisellä kirjautumiskerralla!"
★★★★★
21. marraskuuta 2017

Fabian Lundgren, J/F Lager & Service, Lumparland, Ahvenanmaa

"Järjestelmä on tosi hyvä, kunhan vaan tottuu siihen se toimi erinomaisesti!"
★★★★
14. tammikuuta 2019

Erik Fredlund, Gårdstjänst E. Fredlund, Pedersören kunta, Suomi

"Ohjelma on helppo käyttää ja toiminnot ovat olennaisia, itse en osaa tietokonetta ja eriliasisia ohjelmia niin hyvin joten olen erittäin tyytyväinen!"
★★★★
14. tammikuuta 2019

Christoffer Nybjörk, Springerman, Askola, Suomi

"Se on helppo käyttää ja oppia!"
★★★★
14. tammikuuta 2019

Evelina Kargus, Evelinas massage, Raasepori, Suomi

"Asiakasrekisterin käyttö on kätevää, mistä pidin. Se pitää järjestyksen ja kaikki on yhdessä paikassa. Laskujen lähettämisen automaatio on uskomattoman hyvä. Muilla järjestelmillä saat vain PDF-tiedoston ja sitten se on lähetettävä itse, mutta täällä sen pystyi lähettämään suoraan."
★★★★
16. tammikuuta 2019

Jan Törnqvist, Parainen, Suomi

"Suosittelen Yri.fi:tä kaikille pienyrittäjille. Helppo tapa hoitaa laskut!"
★★★★★
14. tammikuuta 2019

Ville Hacklin, Unilu Oy, Helsinki, Suomi

×

Jaa "Laskutusjärjestelmän ominaisuudet"


Ammattimaisen näköisiä laskuja

Finanssialan keskusliiton tilisiirtolomake

Finanssialan keskusliiton tilisiirtolomakkeen käyttäminen tekee asiakkaalle heti selväksi, että hoidat laskutuksesi ammattimaisesti ja asianmukaisesti. 

Laskun viivakoodi

Laskussa on optisesti luettava viivakoodi, joka helpottaa laskun maksamista. PDF-tiedostossa on myös virtuaaliviivakoodi, jonka asiakas voi kopioida suoraan pankkijärjestelmään.

Monisivuiset laskut

Laskuista voi tulla melko pitkiä, kun on kyse esimerkiksi isommista konsulttiprojekteista tai kun urakka sisältää paljon yksittäin laskutettavia materiaalikustannuksia. Tämä ei kuitenkaan ole ongelma, koska järjestelmä jakaa laskun automaattisesti eri sivuihin selkeällä tavalla.

Lasku asiakkaan omalla kielellä

Asiakkaat ovat tyytyväisiä saadessaan laskun omalla kielellään. Laskumallit on valmiiksi käännetty eri kielille, joista voit valita. Järjestelmä muistaa myös, mitä kieltä asiakkaan kanssa on aiemmin käytetty, joten seuraava lasku on automaattisesti oikealla kielellä. Tällä hetkellä järjestelmä tukee suomea, ruotsia, englantia ja espanjaa. Muita kielivaihtoehtoja kehitetään vielä.

Toimii myös mobiililaitteilla

Laskutuksen on perinteisesti joutunut tekemään tietokoneella. Tämän järjestelmän avulla voit luoda laskusi mm. älypuhelimella. Sen lisäksi voit lähettää laskut suoraan asiakkaalle sähköpostitse tai tulostuspalvelun kautta.

Reskontra

Pysy ajan tasalla saatavistasi

Reskontran avulla näet helposti saatavien suuruuden. Näet saatavat asiakaskohtaisesti sekä tietyltä ajankohdalta. Tämä takaa sen, että tiedät, kuka on sinulle velkaa.

Maksut

Reskontran päivittyminen on pankki-integraation avulla lähes täysin automaattista. Käsin päivittäminen tarkoittaa, että lasku luodaan järjestelmässä tiliotteelta tai internetpankista tarkistettujen maksutietojen pohjalta. Tämäkin onnistuu lähes yhden napin painalluksella, jos summa ja päivämäärä vastaavat toisiaan.

Ylisuoritukset

Joskus voi käydä niin, että asiakas maksaa saman laskun useampaan kertaan tai maksaa jostain muusta syystä sinulle liikaa. Tällainen tilanne on helposti hoidettavissa. Ylimenevä summa merkitään ylisuoritukseksi, jonka voi joko maksaa takaisin asiakkaalle tai käyttää seuraavan laskun maksueränä.

Muistutukset

Voit helposti listata erääntyneet ja muistutusta vaativat laskut. Muistutuslaskun luominen onnistuu myös lähes yhdellä napin painalluksella. Osittain maksetun laskun osasuoritukset näkyvät laskussa. Maksettava summa lukee laskussa selkeästi.

Myyntiraportti

Myyntiraportin avulla näet kuukauden kokonaismyynnin. Myyntiraportissa on myös ALV-laskelma, joka helpottaa kirjanpitoa.

Asiakasrekisteri

Asiakasrekisteri on kätevä, kun samalta asiakkaalta pitää laskuttaa uudelleen. Sinun tarvitsee ainoastaan valita asiakas rekisteristä ja luoda uusi lasku.

Hyvin toimivaa asiakasrekisteriä voit myös hyödyntää markkinoinnissa, koska asiakastiedot ovat helppo tarkistaa järjestelmästä. Asiakasrekisterin avulla pystyt helposti lähettämään asiakkaille esimerkiksi sähköpostitervehdyksen tai tarjouksen.

Pankki-integraatio

Asiakaskunnan ja laskujen määrän kasvaessa on myös erittäin suositeltavaa ottaa käyttöön pankki-integraatio. Järjestelmä hakee öisin maksusuoritustietoja pankista ja yhdistää niitä oikeaan asiakkaaseen ja laskuun viitenumeron tai nimen perusteella.

Tällä hetkellä pankki-integraatiota voivat hyödyntää Säästöpankin, Osuuspankin sekä Nordean asiakkaat.


sparbanken andelsbanken

Automaattinen viitenumero

Järjestelmä teettää niin ikään laskun viitenumeron automaattisesti. Viitenumeroa voidaan käyttää kahdella tavalla: 1) jokaiselle laskulle joko tehdään oma viitenumero tai 2) käytetään kiinteää asiakaskohtaista viitenumeroa. Juoksevien kulujen tai jatkuvien tilauksien laskutuksessa on suositeltavampaa käyttää kiinteää viitenumeroa.

Toimii Windowsilla, Mac:illa ja Linuxilla!

Laskutusjärjestelmän käyttöönotto edellyttää ainoastaan modernia verkkoselainta ja laajakaistanopeudella toimivaa internetyhteyttä. Pystyt käyttämään järjestelmää esimerkiksi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella ajasta ja paikasta riippumatta. 

Laskut PDF-tiedostona

Laskujen arkistointi omalle tietokoneelle tai niiden lähettäminen yhteistyökumppaneille tai kollegoille onnistuu helposti muuttamalla lasku PDF-tiedostoksi.

Kansainväliseen käyttöön

Valuuttatuki

Järjestelmä sopii hyvin niille, joilla on kansainvälistä liiketoimintaa. Se nimittäin tukee kaikkia maailman valuuttoja. Mikäli haluat vastaanottaa paljon maksuja muissakin valuutoissa kuin vain euroissa, suosittelemme valuuttatiliä sitä varten. 

Erilaiset laskupohjat

Suomen ulkopuolelle lähetettäviä laskuja varten on käytettävissä kansainvälinen laskupohja. Tämä pohja sisältää kaikki tarvittavat tiedot laskun maksamiseen ulkomailta.

Yhdysvaltoihin lähetettävissä laskuissa on parasta käyttää kansainvälistä mallia ja letter-paperikokoa.

Onko kysyttävää?Hinnat ja ehdot

Laskutusjärjestelmä maksaa 8,90 €/kk. +24% alv.

Pankki-integraation hinta on 10 € / kk + 24% alv.

Lähetämme laskun joka kolmas kuukausi.

Luotuasi tilin nyt järjestelmän käyttöönotto kestää vain muutaman minuutin!

 

Evästeistä tällä sivustolla

Me ja yhteistyökumppanimme käytämme evästeitä tällä sivustolla räätälöidäksemme sen sisältöä ja ilmoituksia käyttäjien profiilin mukaisesti ja analysoidaksemme verkkoliikennettämme. Alla olevaa painiketta painamalla hyväksyt, että tätä tekniikkaa sovelletaan koko verkon käytön osalta. Suostumuksesi on voimassa 30 päivää.