×

Jaa "Intensive and extensive invoicing for wholesalers"


Intensiivinen ja kattava laskutus tukkukauppiaille(v1.4)

Elintarvikealan tukkukauppiaan laskutusjärjestelmän käyttöönoton myötä jouduimme tekemään eräitä parannuksia laskutusohjelmaan, koska uusi asiakkaamme käyttää kyseistä järjestelmää erittäin intensiivisesti aikaisempiin asiakkaisiimme verrattuna. Muun muassa laskujen muokkausta varten jouduimme luomaan uuden layoutin. Uudessa layoutissa laskun rivit näkyvät entistä tiivimmin, jolloin kokonaiskuvan saaminen pitkistä ja monirivisistä laskuista on helpompaa.

Muita tähän versiojulkaisuun luotuja uusia ominaisuuksia ovat:

1. Tuotteiden käsittelyä tuoteluettelossa on tehty sujuvammaksi. Yksikköhinta näkyy nyt suoraan tuoteluettelon yleisnäkymässä.

2. Jokaiselle laskun riville on mahdollista määritellä tuote ja toimituspäivämäärä erikseen. Näin lähetyslistan luominen tietylle asiakkaalle tiettynä päivänä on helpompaa – toisin sanoen sellaisen listan juuri niistä tuotteista, joita asiakas haluaa kyseisenä päivämääränä.

3. On mahdollista luoda myyntiraportti kutakin myytyä tuoteyksikköä kohti, eli näin on helpompi nähdä, mitkä tuotteet oikeasti myyvät parhaiten.

4. Tuotteen yksikköhintaa on mahdollista muuttaa ALV sisällytettynä. Tästä on hyötyä niille, jotka ovat tottuneet ilmoittamaan hinnan arvonlisäveron kanssa.

5. Kun työntekijälle kirjoitetaan viesti chatissä, mutta työntekijä ei ole kirjautunut sisään eikä lue sitä, niin hän saa siitä sähköposti-ilmoituksen tietyn ajan kuluttua. Viestin vastaanottajalle ei myöskään lähetetä erillistä ilmoitusta jokaisesta chatissä vastaanotetusta viestistä, vaan vastaanottaja saa vain yhteenvedon näistä, eikä hänen sähköpostinsa pääse tukkeutumaan.

Jos yritykselläsi on erityistarpeita, niin ota meihin ehdottomasti yhteyttä ja kerro meille niistä, jotta pääsemme katsomaan, miten voisimme räätälöidä laskutuksesi sinulle optimaalisella tavalla!
Katso myös:

Integraatio sähkön ja putkien tukkukauppiaille, Onninen, Dahl, Sonepar ja Rexel
Mitä tapahtuu sen jälkeen, kun olen yrittäjänä laatinut laskun?
Laskutuksen ja tuoteluettelon virheenkorjauksia ja parannuksia
LLS Data Ab Oy on nyt vahvistettu yhdeksi Suomen vahvimmista yrityksistä!
Luo tilinpäätös suoraan järjestelmästä (v1.3.4)
Taloyhtiöiden tilikartta (v1.3.3)
Ryhmäkeskustelut chatissa (v1.3.2)
Versio 1.3.1 - HTML5 validointi
Versio 1.3
Versio 1.2.3
1.2.2 - Laskutusosan parannukset
1.2.1 - Kirjanpitotapahtumien tehostettu kirjaaminen ja muokkaaminen
Lähetä ja vastaanota verkkolaskuja pankista riippumatta!
v 1.2 - Nordean webservicen integrointi, tiliotteiden nouto konekielellä
Päivitys 1.1.9
Muutos 1.1.8
Muutos 1.1.7
Muutos 1.1.6
Etsimme yrityksiä kirjanpitotoimintomme koekäyttäjiksi
Osallistumme Slush-tapahtumaan!
Mikä on hyvä laskutusjärjestelmä?
Onko yri.fi hyvä järjestelmä? Katso mitä mieltä käyttäjät ovat!
Laskuta venäjäksi

Evästeistä tällä sivustolla

Me ja yhteistyökumppanimme käytämme evästeitä tällä sivustolla räätälöidäksemme sen sisältöä ja ilmoituksia käyttäjien profiilin mukaisesti ja analysoidaksemme verkkoliikennettämme. Alla olevaa painiketta painamalla hyväksyt, että tätä tekniikkaa sovelletaan koko verkon käytön osalta. Suostumuksesi on voimassa 30 päivää.