×

Jaa "Is yri.fi a well-functioning system? Check out what the users think!"


Onko yri.fi hyvä järjestelmä? Katso mitä mieltä käyttäjät ovat!Suoritimme tänä syksynä Net Promoter Score -asiakastutkimuksen ja esitimme asiakkaillemme seuraavan kysymyksen:

 

 ”Pyydämme teitä vastaamaan seuraavan kysymyksen arvosanalla 1-10, jossa 1 on matalin ja 10 korkein arvosana:

Kuinka todennäköisesti suosittelisitte meidän palveluamme työtoverille tai ystävälle?”

 

Koska Yri.fi on vielä suhteellisen uusi palvelu markkinoilla, haluamme kehittää ja parantaa palveluamme aktiivisesti hyväksikäyttäentämän tyyppisten selvitysten tuloksia.  Pyrimme hyviin asiakassuhteisiin ja ratkaisuihin, jotka vastaavat jokaisen asiakkaamme tarpeita. 

Tutkimus koski kaikkia LLS Data:n kehittämiä palveluja ja niitä asiakkaita, jotka olivat käyttäneet yri.fi:tä kuluneen vuoden aikana. Saimme 20 vastausta, ja näiden keskiarvo oli 8,6.

Saimme myönteistä palautetta muun muassa nopeasta ja ystävällisestä asiakaspalvelustamme sekä kätevästä ja hyvin toimivasta järjestelmästämme. Palvelumme voidaan katsoa siis auttaneen monia yrityksiä taloushallintonsa tehostamisessa.  

Eräs tärkeä johtopäätös tästä tutkimuksesta on, että pienyrittäjän kannattaa todella keskittyä omaan ydintoimintaansa.

Tämä ei tarkoita, etteikö muu työ - kuten taloushallinto sekä asiakkaiden laskutus - olisi toki tarpeellista ja välttämätöntä, mutta samalla se saattaa myös hidastaa ja vaikeuttaa monin tavoin oikeaan toimintaan keskittymistä. 

Jos haluat organisoida laskutuksesi itse esimerkiksi Microsoft Excelin tai paperin avulla, se voi olla toki kätevää yrityksesi alkuvaiheessa. Toiminnan sekä asiakasmäärän kasvaessa siitä voi kuitenkin tulla hankalaa - etenkin jos sekä yrityksesi että siihen liittyvä työmäärä kasvavat odotettua nopeammin.

Uskomme että jokaisen yrittäjän kannattaisi sijoittaa mahdollisimman paljon aikaa lähinnä omaan ydintoimintaansa hyödyntämällä kätevää ja edullista verkkopalveluamme. Toisin sanoen ottamalla käyttöön laskutuspalvelumme jo yrityksesi alkuvaiheessa, säästät siis puhdasta aikaa ja rahaa.

 

Niin ikään järjestelmämme tarjoaa mahdollisuuden hallinnoida kuitteja ja muuta taloudenpitoa sekä tarkastella yrityksesi tilejä hyödyntäen verkkopalveluumme kuuluvaa pankki-integraatioksi kutsuttua ominaisuutta! Pysyt tällä tavalla ajan tasalla tuloista ja menoista riippumatta siitä, mihin suuntaan toimintasi kehittyy.

Yri.fi on monen vuoden kehitystyön tulos, jossa on hyödynnetty tiimimme IT- että taloushallintoalan kokemusta.

 

Tähtäämme näihin asioihin:

- Erinomaiset asiakassuhteet. Kuuntelemme tarkasti jokaisen asiakkaamme tarpeita. Haluamme auttaa jokaista yrittäjää hoitamaan laskutuksensa parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme pysyä jatkuvasti ja viiveettömästi yhteydessä asiakkaisiimme. 

- Kehittämme palveluamme jatkuvasti. Verkkopalveluissa hyödynnettävä tekniikka ja alustat ovat jatkuvan muutoksen tilassa, mutta me pidämme itsemme ajan tasalla sekä sopeudumme kaikkiin väistämättömiin muutoksiin.

- Asiantuntemuksen syventäminen. Työntekijämme perehdytetään huolellisesti kaikkiin palveluihimme sekä taloushallinnon osa-alueisiin. Syksyn Net Promoter Score-tutkimus on osoittanut, että meillä on toimiva ratkaisu, joka sopii tämän päivän tarpeisiin. 

Siirrämme siis katseemme eteenpäin ja toivomme kaikille asiakkaillemme mukavaa syksyn jatkoa!

 

Luo tili...
Katso myös:

Integraatio sähkön ja putkien tukkukauppiaille, Onninen, Dahl, Sonepar ja Rexel
Mitä tapahtuu sen jälkeen, kun olen yrittäjänä laatinut laskun?
Laskutuksen ja tuoteluettelon virheenkorjauksia ja parannuksia
Intensiivinen ja kattava laskutus tukkukauppiaille
LLS Data Ab Oy on nyt vahvistettu yhdeksi Suomen vahvimmista yrityksistä!
Luo tilinpäätös suoraan järjestelmästä (v1.3.4)
Taloyhtiöiden tilikartta (v1.3.3)
Ryhmäkeskustelut chatissa (v1.3.2)
Versio 1.3.1 - HTML5 validointi
Versio 1.3
Versio 1.2.3
1.2.2 - Laskutusosan parannukset
1.2.1 - Kirjanpitotapahtumien tehostettu kirjaaminen ja muokkaaminen
Lähetä ja vastaanota verkkolaskuja pankista riippumatta!
v 1.2 - Nordean webservicen integrointi, tiliotteiden nouto konekielellä
Päivitys 1.1.9
Muutos 1.1.8
Muutos 1.1.7
Muutos 1.1.6
Etsimme yrityksiä kirjanpitotoimintomme koekäyttäjiksi
Osallistumme Slush-tapahtumaan!
Mikä on hyvä laskutusjärjestelmä?
Laskuta venäjäksi

Evästeistä tällä sivustolla

Me ja yhteistyökumppanimme käytämme evästeitä tällä sivustolla räätälöidäksemme sen sisältöä ja ilmoituksia käyttäjien profiilin mukaisesti ja analysoidaksemme verkkoliikennettämme. Alla olevaa painiketta painamalla hyväksyt, että tätä tekniikkaa sovelletaan koko verkon käytön osalta. Suostumuksesi on voimassa 30 päivää.