×

Jaa "Product catalogue"


Tuotekatalogi

Laskutuksen yhteydessä

Tuotekatalogi helpottaa kaikkea huomattavasti laskutuksen yhteydessä, koska silloin tuote valitaan vain suoraan listasta, ja sen jälkeen ohjelma täyttää automaattisesti tuotteen nimen ja hinnan automaattisesti. Varsinkin kun tuotteita on paljon, tämä on käytännössä välttämätöntä, koska niitä on erittäin vaikeaa muistaa ulkoa. Hinnat on sen lisäksi mahdollista määritellä tietyn ajanjaksolle.

Markkinoinnissa ja myynnissä

Tuotekatalogin voi niin ikään julkaista verkkosivulla, josta näkyy tuotteiden kuvat, kappalemäärät, hinnat jne. Näin asiakas pääsee helposti tarkistamaan, mitä tuotteita yritys pitää tarjolla. Samoin tilaustoiminnon aktivointi on mahdollista, jolloin asiakas voi tehdä tilauksen suoraan verkkosivun kautta!

Evästeistä tällä sivustolla

Me ja yhteistyökumppanimme käytämme evästeitä tällä sivustolla räätälöidäksemme sen sisältöä ja ilmoituksia käyttäjien profiilin mukaisesti ja analysoidaksemme verkkoliikennettämme. Alla olevaa painiketta painamalla hyväksyt, että tätä tekniikkaa sovelletaan koko verkon käytön osalta. Suostumuksesi on voimassa 30 päivää.