×

Jaa "Bank integration"


Pankki-integraatiotoiminto

Pankki-integraatiotoiminnon avulla on mahdollista hakea tietoa yrityksen pankkitilin tapahtumista järjestelmään. Tämä tapahtuu automaattisesti yöllä pankin kanavan kautta.

Pankki-integraatiotoiminto lisää järjestelmänn tehokkuutta huomattavasti, koska se lisää olennaisesti järjestelmän automaatioastetta. Tällä hetkellä järjestelmä tukee Säästöpankkia, Osuuspankkia ja Nordea.

Kun tieto pankkitapahtumasta on saapunut, sitä seuraa automatisoitu toimenpidesarja, jossa järjestelmä turvautuu aikaisempien tapahtumien perusteella muotoutuneisiin sääntöihin tunnistaakseen ja luokitellakseen uudet tapahtumat. Tämä merkitsee esimerkiksi sitä, että jokin maksu vaikkapa asiakkaalta ohjataan saman tien myyntireskontraan ja kirjanpitoon automatisoidusti. Näin järjestelmä pystyy täysin automaattisesti pitämään kirjaa esimerkiksi vuokrista ja vastaavanlaisista säännöllisesti toistuvista kuluista.

Evästeistä tällä sivustolla

Me ja yhteistyökumppanimme käytämme evästeitä tällä sivustolla räätälöidäksemme sen sisältöä ja ilmoituksia käyttäjien profiilin mukaisesti ja analysoidaksemme verkkoliikennettämme. Alla olevaa painiketta painamalla hyväksyt, että tätä tekniikkaa sovelletaan koko verkon käytön osalta. Suostumuksesi on voimassa 30 päivää.