×

Jaa "Lähetä ja vastaanota verkkolaskuja pankista riippumatta!"


Lähetä ja vastaanota verkkolaskuja pankista riippumatta!Yri.fi ja Apix Messaging Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joten yri.fi on nyt verkkolaskujen virtuaali-operaattori!

Yri.fi-palvelussa tarjoamme nyt asiakkaillemme mahdollisuuden käyttää Apix Messaging Oy:n alustaa verkkolaskujen lähettämiseen ja vastaanottamiseen riippumatta siitä, mitä pankkia käytät. Apix Messaging Oy on sähköisen laskutuksen edelläkävijä ja ollut kehittämässä verkkolaskutuksen nykyisiä järjestelmiä ja alustoja Suomessa.

Ota yri.fi -laskutusohjelma käyttöön ja ala lähettämään laskusi verkkolaskuina, asiakkaasi arvostavat sitä!

Haluaisitko myös helpottaa oman yrityksesi ostolaskujen käsittelyä? Ala vastaanottamaan kaikki laskusi verkkolaskuina, jolloin ne ilmestyvät yri.fi -järjestelmässä siistiin luetteloon automaattisesti. Unohdetut eräpäivät ovat sen jälkeen historiaa.

Rekisteröidy ja kirjaudu sisään, aloittaminen on helppoa!

 


Evästeistä tällä sivustolla

Me ja yhteistyökumppanimme käytämme evästeitä tällä sivustolla räätälöidäksemme sen sisältöä ja ilmoituksia käyttäjien profiilin mukaisesti ja analysoidaksemme verkkoliikennettämme. Alla olevaa painiketta painamalla hyväksyt, että tätä tekniikkaa sovelletaan koko verkon käytön osalta. Suostumuksesi on voimassa 30 päivää.