×

Jaa "Etsimme yrityksiä kirjanpitotoimintomme koekäyttäjiksi"


Etsimme yrityksiä kirjanpitotoimintomme koekäyttäjiksiYri.fi:ssä työskentelemme lujasti kehittääksemme palvelujamme ja meillä on suuria odotuksia ja visioita vuodelle 2019.

Viimeisimmässä projektissamme olemme keskittyneet kirjanpito- ja tilintarkastuspalvelumme hiomiseen. Olemme kehittäneet sitä jo joitakin vuosia, ja alamme nyt olla valmiita paketin laajamittaiseen lanseeraukseen.

Pidämme käyttäjäystävällisyyttä ja toimintojen pitkälle vietyä automaatiota palvelumme selkeimpinä vahvuuksina. Ennen lanseerausta haluamme kuitenkin nyt saada yrityksiltä palautetta kirjanpitotoiminnostamme.

Voit päättää aivan vapaasti koekäyttöperiodin pituuden. Se voi olla esimerkiksi yhden tilikauden mittainen tai vaikkapa sitä lyhyempi ajanjakso.

Järjestelmällä voit hoitaa yrityksesi kirjanpidon, ja siinä on valmiina täydelliset tilisuunnitelmat sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi. Koekäyttöjakso on ilmainen!

Vaikka haemme ennen kaikkea mikro- ja pienyrityksiä, niin kaikki yhteydenotot ovat tervetulleita.

Jos olet kiinnostunut tästä, niin ota yhteyttä puhelimitse:
040-514 7579 / Andreas
045-125 2500 / Håkan
...tai lähetä sähköpostia osoitteeseen:
support@llsdata.fi

 

 

Luo tili...


Evästeistä tällä sivustolla

Me ja yhteistyökumppanimme käytämme evästeitä tällä sivustolla räätälöidäksemme sen sisältöä ja ilmoituksia käyttäjien profiilin mukaisesti ja analysoidaksemme verkkoliikennettämme. Alla olevaa painiketta painamalla hyväksyt, että tätä tekniikkaa sovelletaan koko verkon käytön osalta. Suostumuksesi on voimassa 30 päivää.