×

Jaa "Versio 1.2.3"


Versio 1.2.3

Uudet ominaisuudet:
- Järjestelmä lähettää viestin yrityksen controllerille, jos on pankkitapahtumia, joita ei voida luokitella automaattisesti.

Parannukset:
- Kun aiemmin päätit tallentaa myyntilaskun pdf-muodossa, järjestelmä ehdotti nimeä document.pdf. Vastaisuudessa järjestelmä ehdottaa nimeä, joka koostuu laskun päivämäärästä ISO-muodossa, laskun numerosta, asiakkaan nimestä sekä myyjäyrityksen nimestä.

Esimerkki: 2020-11-05_ # 4321_Myyja_Oy_Ostaja_Oy.pdf

Pieniä virhekorjauksia:
- Järjestelmä edellyttää jatkossa tililuettelon asentamista ennen kuin mitään voidaan tehdä kirjanpidon osalta.

- Jos pankin nimi oli aiemmin liian pitkä pdf-laskussa, teksti meni viereisiin kenttiin. Tämä on nyt korjattu siten, että pankin nimeä lyhennetään ja sen loppuun lisätään pari pistettä.

- Tuoteluettelosta on jälleen mahdollista poistaa tuotetiedot kuten pdf-tiedostot.

- Sähköposti-ilmoitukset tileistä ja yhteydenottopyynnöt lähetetään jatkossa kielellä, jonka asiakas on määrittänyt järjestelmän kieleksi.


Evästeistä tällä sivustolla

Me ja yhteistyökumppanimme käytämme evästeitä tällä sivustolla räätälöidäksemme sen sisältöä ja ilmoituksia käyttäjien profiilin mukaisesti ja analysoidaksemme verkkoliikennettämme. Alla olevaa painiketta painamalla hyväksyt, että tätä tekniikkaa sovelletaan koko verkon käytön osalta. Suostumuksesi on voimassa 30 päivää.