×

Dela "Tidsrapportering"


Tidsrapportering

Slösar du tid på att räkna arbetstimmar?

Räknar du arbetstimmar manuellt för lönebetalning eller fakturering av kund? Glöm det extra arbetet och ta i bruk YRI.fi arbetstidsredovisning. Den automatiserade rapporteringen och uppföljningen gör att du sparar flera timmar arbetstid per vecka. Systemet kan användas via smarttelefon och är ett mycket bra stöd för din affärsverksamhet. Språk som stöds är svenska, finska och engelska.

 

Fördelar med digitaliserad tidsrapportering

  1. Arbetsledning; Ledningen får alla arbetstider insamlade i en tabell som gör det enkelt att se vilket arbete som utförts och när. Denna tabell är åtkomlig hela tiden och är alltid uppdaterad.

 

  1. Fakturering; Rapporteringen kan användas för att fakturera kunder för utfört arbete. Det går även att direkt lägga till utfört arbete till ett fakturautkast.

 

  1. Löneräkning; Rapporteringen kan användas för löneutbetalning. Eftersom det går att ta ut information på olika sätt, exempelvis per arbetstagare och datumintervall är det mycket enkelt att räkna ut lönen baserat på rapporterad tidsanvändning.

 

  1. Projektstyrning; Eftersom arbetsuppgifter och rapporterad tid kan kopplas till projekt, underlättas projektstyrning. Med systemets hjälp kan man se vilka moment som återstår, hur mycket tid som använts samt hur mycket tid som uppskattningsvis ännu behövs för projektets slutförande.

 

Hur används det?

  1. Arbetsledningen lägger in de arbetsuppgifter som skall utföras.

 

  1. Arbetstagaren loggar in med smarttelefon och kan se sina arbetsuppgifter i prioritetsordning.

 

  1. I sin enklaste form har arbetstagaren bara en enda uppgift och antas arbeta exempelvis 7,5h per dag. Det enda arbetstagaren behöver göra då är att trycka på en knapp för att rapportera dagens arbete.

 

  1. Arbetsledningen kan se rapporter över utfört arbete samt godkänna tids-rapporteringen.

 

Vi har satt stor vikt vid att göra ett system som är enkelt att använda. Genom att ta i bruk systemet sänker du dina administrationskostnader för gott. Om du har frågor eller vill ha mera information kan du enkelt ta kontakt här!

Offertförfrågan

Fyll i antalet arbetstagare och skicka in din offertförfrågan.Om cookies på denna webbplats

Vi och våra partners använder teknologi såsom cookies på vår webbplats för att skapa personligt innehåll och annonser, tillhandahålla sociala media och för att analysera trafiken till vår webbsida. Klicka nedan för att ge din tillåtelse för användning av denna teknologi över webben. Ditt medgivande är i kraft 30 dagar.