×

Dela "Är yri.fi ett bra system? Se vad användarna tycker!"


Är yri.fi ett bra system? Se vad användarna tycker!Denna höst genomförde vi en kundundersökning med målet att förbättra och utveckla våra tjänster. Vi gjorde en Net Promoter Score-undersökning, och frågan löd som följer:

 

Vi ber er nu svara på följande fråga genom ett vitsord från skalan 1–10, där 1 är den lägsta och 10 är den högsta poängen:

Hur sannolikt skulle ni kunna rekommendera våra tjänster till en vän eller kollega?”

 

Undersökningen gällde alla tjänster som har utvecklats av LLS Data Ab Oy. Av 20 kunder som har använt yri.fi det senaste året var medeltalet för svaren 8,6. Feedback som vi fick var bland annat att vi har snabb och vänlig kundservice samt ett enkelt och välfungerande system. Vi har en växande tjänst och har redan hjälpt många företagare att förenkla sin ekonomiadministration.

En viktig lärdom från denna undersökning är att det som småföretagare lönar sig att verkligen fokusera på sin egen verksamhet. Ekonomiadministration och fakturering är nödvändigt, men är på många sätt en distraktion från den egentliga verksamheten.

Att fakturera själv är ofta enkelt under företagandets tidiga skede. Fakturorna kan skötas med papper eller Microsoft Excel. När verksamheten växer och antalet kunder ökar kan det dock bli rätt tidskrävande. Företaget kan växa snabbare än du tror och du blir snabbt överhopad av administrativt arbete.

Vi på yri.fi tror på att varje företagare förtjänar att spendera så mycket tid som möjligt på sin egen verksamhet, och att enkelt kunna fakturera sina kunder. Genom att ta i bruk vår onlinetjänst i ett så tidigt skede av din företagsverksamhet som möjligt minimerar du den tid du spenderar på fakturering. Du försäkrar dig om att ha ständig koll på dina fakturor, oavsett hur verksamheten utvecklar sig. Systemet har dessutom funktioner för bland annat bankintegration, redovisning och kvittohantering! Yri.fi är ett resultat av flera års erfarenhet från både ekonomiförvaltning och programvaruutveckling. Våra medarbetare är yrkesmänniskor med lång erfarenhet från dessa branscher.

 

Våra värderingar är bland annat:

- utmärkta kundrelationer där vi lyssnar på den enskilda kundens behov. Vi vill hjälpa varje enskild företagare att sköta sin fakturering på bästa möjliga sätt. Detta förverkligar vi genom ständig och snabb kundkontakt.

- ständig utveckling av våra tjänster. IT-branschen förändras snabbare än någonsin förr, vi strävar efter att alltid hänga med och anpassa oss till tidernas behov.

- sakkunskap! Våra medarbetare får grundligt bekanta sig med både våra system och ekonomiförvaltning.

Höstens Net Promoter Score-undersökning visade att vi har en fungerande lösning för dagens behov. Med den i åtanke tar vi sikte på framtiden och önskar alla våra kunder en fortsatt trevlig höst!

 

Skapa ett konto...
Se även:

Integration till grossister inom el och VVS, Onninen, Dahl, Sonepar och Rexel
Vad händer efter att jag som företagare skapat en faktura?
Buggfixar och förbättringar för faktureringen och produktkatalogen
Intensiv och omfattande fakturering för grossister
LLS Data Ab Oy nu verifierat som ett av Finlands starkaste företag!
Skapa bokslut direkt från systemet (v1.3.4)
Med en gedigen utbildning som grund
Kontoplan för bostadsaktiebolag (v1.3.3)
Gruppdiskussioner i chatten (rev. 1.3.2)
Revision 1.3.1 - giltig HTML5 kod
Revision 1.3
Revision 1.2.3
1.2.2 - Förbättringar till faktureringsdelen
1.2.1 - Effektivare inmatning och redigering av bokföringstransaktioner
Skicka och ta emot nätfakturor oberoende av bank!
v 1.2 - Nordea webservices integration, hämtning av kontoutdrag på maskinspråk
Revision 1.1.9
Så uppfyller du EU:s direktiv om arbetstidsrapportering
Revision 1.1.8
Revision 1.1.7
Revision 1.1.6
Vi söker företag för att utvärdera vår redovisningsfunktion
Vi deltar i Slush!
Ett bra faktureringssystem – vad är det?
Fakturera på ryska

Om cookies på denna webbplats

Vi och våra partners använder teknologi såsom cookies på vår webbplats för att skapa personligt innehåll och annonser, tillhandahålla sociala media och för att analysera trafiken till vår webbsida. Klicka nedan för att ge din tillåtelse för användning av denna teknologi över webben. Ditt medgivande är i kraft 30 dagar.